Девојките мислат дека фраерот ќе ги плеска, а тој…

Смешна скриена камера. Ви препорачуваме да погледнете!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.