Диџејо се качил на Сато, цело корзо ечи дур до Бајро се слуша

Позитивни вибрации од Битола.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.