Директорот на компанија за блиндирани шофершајбни, седна зад воланот на возилото и му рече на вработениот да пука во него, за да покаже колку е квалитетен производот

Ако тој 100% не верува во квалитетот, како ќе го продава производот на други.

Подобра гаранција и подобра реклама, здравје.