Додека оваа прекрасна девојка се снима, на видеото има една чудна работа. Можете ли да ја забележите?

Иако девојката успешно го одзема сето внимание, сепак потрудете се да ја одгатнете загатката.

Ако успеавте, предизвикајте некој другар или другарка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.