Друштво во Белгија паркирале крај морето да се опуштат малку и да уживаат во глетката

Кучињата веднаш ги намирисаа :).

Уште не почнати.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.