Двајца руски фраери со мотори си ги возат своите девојки

Видеото е снимено во градот Чебоксари, кој се наоѓа во западниот дел од Русија и има половина милион жители.

После видеото, полицијата ги бара девојките за да ги казни, надевајќи се дека некој од чиста завист и љубомора ќе ги предаде. Интересен би бил процесот на идентификација. Ќе треба да ги споредат со снимката :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.