Две девојки на интересен начин, без музика, пеат традиционална македонска народна песна од Воден, Егејска Македонија

Песната се вика „Петруно моме убава“, а девојките се исто така од Воден и работат под името „Чепкало проект“.

Уживајте во изведбата.