Е ова е љубов!

Да ја прежалиш јакната, само и само за таа да не згазне во вирчето. Гледајте до крај!

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.