Е вака се ловат риби! Гледајте и учете!

Фраер на месецот! Веројатно од порано му е уловена рибата, но важно е да се покаже пред луѓето.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.