Едноставно крадење патики и тренерки од продавница на Најк

Групата прости криминалци смислила прост план. Едноставно да влезат во продавницата, да се натоварат колку што можат да носат и да си излезат. Вработените во продавницата само се јавија и ги пријавија на обезбедувањето.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!