Фонд за иновации, ајде едно грантче тука за малата Калина од Битола!

Таткото Дејан од Битола едно утро се изненадил од измумот за штедење вода на својата ќерка Калина, па ја снимил за да ви го покаже трикот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.