Фотографите од целиот свет ги споделуваат своите најлуди свадбени фотографии

Блер деЛаубенфелс сопственик на World’s Best Wedding Photos реши да сподели фотографии од професионални свадбени фотографи кои можат да се пофалат со прилично необични фотосесии.

Некои се случајни, а некои се намерно луди и откачени, секако едно е сигурно, уникатни се и никој нема да ги заборави.