Фраерот ја зафрква својата девојка со многу низок удар

– Еј Менди, ако немаш нозе, дали има смисла да носиш чорапи?
– Не…

– А ако немаш раце, дали има смисла да носиш ракавици?
– Не.
– Па зошто тогаш ти носиш прслук?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.