Генијалецот смислил начин како да се натера себе си да вежба дома понапорно

Брат му е поголем генијалец дури и од него :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.