Германски клуб од едно мало гратче смисли како да организира журка во време на пандемија, на која дојдоа дури 500 гости, сосема безбедни

Се разбира, журката имаше строги правила, да мора да се дојде со автомобил и во автомобилот да има максимум двајца патници. На журката имаше 250 автомобили, а цената на билетот по автомобил беше 24 евра.

Храната и пијалакот мора да си носат посетителите, користењето на тоалетите е само за итни случаи, а маските исто така беа задолжителни.

Да погледнеме каква беше атмосферата.