Гледачот му го украде шоуто на Ромео, кој реши да ја запроси Јулија на камера пред цел стадион

Ова ти се вика професионален видеобомбер :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.