Госпоѓата ги погрешила апчињата и задремла малку на улица

А знаеме дека е до апчињата, затоа што задремала стоејќи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.