И Индијците го најдоа лекот за корона вирусот

Бидејќи кравата им е свето животно, автоматски сѐ што излегува од неа е свето, па така ако се искапеш во нешто свето, корона вирусот ништо не ти може :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!