И келнер да не си: Едно мало треперење на раката, може да те чини неколку месеци работа без плата

Две работи не ми се јасни: Кој „генијалец“ го смисли ова и како мислеа да земаат чаши гостите? Ако ова не му се случеше на келнерот, ќе му се случеше на првиот гост :).