И таман кога си мислиш доста е интернет за денес, некој ти праќа вакво видео од Американки во Свети Николе

Дедомразово и сѐ е можно (Свети Никола е Дедо Мраз нели)! Видеото е малку постаро, но вреди да се сподели. Особено кога ќе почнат да пеат на Македонски после 1:20.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.