Идиот на месецот: Возачот на спортски автомобил кого го запре полицаец заради лудување на улица

Наместо нормално да застане, чаламот реши да застане со дрифтање, па полицаецот го извлече подебелиот крај. Ве предупредуваме за жестока содржина!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!