Индискиот автомеханичар е експерт за проблеми кои што никој друг не се нафаќа да ги реши

Еден Индиец слушал чудни звуци од машината на своето моторче, па го однел кај најпознатиот автомеханичар во областа. Да беше ова во која било друга земја, луѓето би почнале да паничат. Ајде да погледнеме каков беше проблемот и како автомеханичарот го реши.