Индискиот Хулк против полицајците кои го тепаа со стапови

Никој не може да го уапси Хулк, особено не со стапче во рака. Само може да го разбесни!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!