Инфаркт, хорор шеги со калуѓерка со крст во раката

Вака од страна изгледа смешно, но не сакате некој да ви направи ваква шега.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!