Инстаграм VS Реалност: Девојката ќе ви покаже како да ги направите совршените фотографи иако телото не ви е подготвено за летото

Професионалните модели учат како да ја направат вистинската поза на фотосесија, да сокријат недостатоци и да ги покажат доблестите на својата фигура. Камерата често и додава неколку вишок килограми. За да го избегнете ова, треба да ги знаете вистинските агли и тајни за тоа како да изгледате послаби на фотографиите отколку во реалноста.

Катја е девојка од Русија која не се срами да покаже што се крие зад нејзините совршени фотографии и како и „обичните луѓе“ да можат да си направат исти такви. Па, освен што ќе дознаете како да изгледате поатрактивни на фотографиите ќе дознаете и колку можат да бидат поразлични девојките во реалноста и во „инстаграмскиот живот“.