Интересна атракција од која на девојката ќе и излезеа… срцето и душата

Многумина од нас би сакале и да пробаат вакво адреналинско уживање, но и гледањето од страна си има своја убавина.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.