Искористи го времето на самоизолација за генералка дома

Им направи на телевизорот и на мониторот темелна дезинфекција на база на вода.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.