Избор кратки, смешни видеа со девојки кои погледнале малку подлабоко во чашата

Колку е појака девојката, толку посмешно паѓа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.