Како Југо нема друго: Новите генерации се воодушевени од старите техники на Zastava Yugo 55 Trubo

Наместо вовед, еден виц за квалитетот на старото добро Југо:

Еден човек гледа 4-ца како носат едно Југо.
– Не оди а? – Прашал човекот.
– Оди, ама брзаме.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.