Како Американците се подготвуваат за најлошото? Прошетката во една продавница за оружје кажува многу!

Ние не размислуваме на најлошото, затоа што секој се надева дека за месец-два ова ќе го снема и ќе се заборави, но тие имаат друг менталитет и некои работи како оружјето им се многу достапни, се купуваат дури и во самопослуга.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!