Како да бидеш глуп? Прашајте ја оваа веганка која со „посебна состојка“ во својот шејк прави превенција на коронавирусот

32-годишната Трејси Кис има прилично луда теорија. Таа тврди дека една „специјална состојка“ во нејзините шејкови спречува да биде заразена со коронавирусот.

Според Трејси спермата е таа која ѝ помага да се зајакне нејзиниот имунолошки систем, а со тоа спречува да се зарази со коронавирусот.

Мајката на две деца од Ајлсбери, Бакингемшир, вели дека започнала да го консумира шејкот пред три години и инсистира на тоа дека оттогаш немала настинка или грип. Секако не е изненадување дека не пости медицинска потврда за нејзината теорија.

Трејси се декларира како веганка и иако не може да се каже дека сперматозоидите се базираат на растенија, Трејси смета дека пиењето не се разликува од доењето, така што овие пијалоци сè уште се вклопуваат во нејзината веганска исхрана. Трејси ја пие спермата на нејзиното момче на екс како шор три пати неделно или пак ја става во шејк и „ужива во нејзиниот пијалок“.

Сега Трејси го споделува својот „домашен лек“ со намера да им помогне на другите да го зајакнат имунитетниот систем и да „го спречат“ коронавирусот.

„Секоја чест“ за креативната идеја на Трејси, но не би ви препорачале да го пробате нејзиниот тренд, секако Трејси може да си продолжи со „терапијата“, од која што очигледно само нејзиното момче има некоја корист…