Како да провериш дали девојка ти те сака и колку е интелигентна

Забеганиот ѝ направи смешен 2 во 1 тест.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.