Како изгледа најбруталната кинеска улична тепачка во 2020

Ова повеќе боли отколку да се тепаа класично со тупаници. Видеото може да ве вознемири!

Луѓево се полни со чиста злоба и омраза!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!