Како изгледаат подготовките за концертот на Рамштајн во Ротердам, дел од стадионската европска турнеја на бендот

Картите чинат по 100-150 евра и се распродаваат во рок од 1 недела за сите настапи по западна европа. Брза математика, 100.000 луѓе по 100 евра = 10.000.000 евра заработка од концерт. И после некој ќе рече не се живеело од музика :).