Како мојата школска прави богатото кинеско дете да се заљуби во неа?

Детето е син на кинески милионер кој живее во САД, па да погледнеме какви му се училишните денови на малиот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.