Како најбрзо да го запреш плачењето на секоја девојка?

Без разлика на годините, сите ги расположува ова :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.