Како најголемиот фраер на цел свет си поминува во карантин?

Има ли маж на планетата кој не би се менувал со него? Одговорете на анкетата подолу!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.