Како се вежба во фитнес центар во Хонг Конг, според најновите правила прописи за заштита од КОВИД-19

Мора да почнеме да се навикнуваме на вакви слики затоа што во иднина сѐ почесто и почесто ќе ги гледаме, за жал.