Како со моторот да го однесеш пијаниот 150-килаш на трезнење?

Основните закони на физиката го решија проблемот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.