Како жена што знае да те крене до облаци, па да те тресне од земја, никој не знае! На фраерот му светнаа очите 🙂

Таман мислеше дека денот не може да почне поубаво, кога…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.