Каков беше животот пред, а каков е во времето на Корона? Куп смешни споредби на секојдневни ситуации!

Само една работа си останала иста, справата за вежбање во домот. И претходно и сега никој не ја користи :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.