Каков е секојдневниот живот на руските убавици кои живеат во „комуналки“? (40 слики)

Комуналка е поголем државен стан, изграден во времето на Советскиот Сојуз, во кој живеат од 2 до 7 семејства. Секое семејство има по 1 своја соба, која им е сѐ, и дневна и кујна и спална.

Следните фотографии се дело на талентираната фотографка од Санкт Петербург Јарослава Булавина.