Какви ќе бидат плажите во Португалија ова лето? Идејата и не е така лоша!

Целата плажа е поделена на места за лежалки од по 9 метри квадратни. Едно место е наменето за двајца туристи, а меѓу парцелите има поставено јажиња. Сепак се поставуваат неколку прашања. Прескокнувањето на јажињата не е дозволено, но што ако девојката до тебе е супер згодна? Само ќе гледаш? Морето исто така е поделено на парцели?