Вицови

Мажот конечно нашол жена каква што барал (виц)

Мaж на службено патување се буди во хотелската соба. Гледа до него лежи млада девојка, таа се буди, го бакнува нешно и му шепти: – ­ Миличок, што ќе ми дадеш прво: спортскиот Мерцедес или вилата на морето? А тој молчи и си мисли: „Ти благодарам Боже! Конечно најдов жена, која што поверувала на глупостите

Мекдоналдс ги затвора сендвичарите (виц)

Како што сите знаеме, Мекдоналдс реши да го поддржи целиот западен свети и да им стави санкции на Русите со напуштање на земјата и затворање на сите свои ресторани. При напуштањето на Русија, еден новинар му прави интервју на главниот менаџер: – Зошто си одите од Русија? Вие ќе загубите многу пари со затворањето на