Карантин ден 16: Тато Наумче се уфилма дека шутира тројки на NBA ALL STAR

А за топка не е проблем, има тоалетна хартија во изобилие.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.