Келнерката си ја знае работата и не сака никој да ја допира

А тоа што главата на муштеријата прави моторен чамец не се брои како допирање.

Како и да е, плавушата допре и се изгоре :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!