Кинески специјалитет на денот: Желка манџа

Проблемот е што нема печатна грешка во насловот како што помисливте, не е зелка, туку желка.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!