Кинескиот доставувач на пратки си се заштитил од Коронавирусот на свој начин

Воедно се заштитил и од ветрот што го дувал на моторчето по цел ден.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.