Кој од колегите на работа ќе успее да ја ќари згодната колешка со деколтето? Едниот знае многу јака финта!

Доказ дека сите мажи го имаат детето во нив… :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.