Кога ќе ја убедиш баба ти да ја проба комбинацијата Кока Кола и Ментос

Бабата слабо барата со интернетот, па не ѝ е познато што ќе се случи ако стави неколку бонбончиња Ментос во шише Кока Кола. Резултатот е спектакуларен.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.